Workshops

Blendin’5 is in te huren voor het geven van workshops bij koren en vocalgroups.

In 2021 is Blendin’5 begonnen met het organiseren van eigen workshopdagen. Op deze dagen nodigen wij twee tot drie koren en vocalgroups tegelijk uit. Er wordt eerst gezellig samen ingezongen, waarna de workshopdag van start gaat in twee onderdelen:

– In het eerste deel krijgt iedere groep een workshop van twee van onze zangers. Tijdens deze workshop werken we aan een lied dat door de groep goed gekend is. De workshops worden op maat gegeven: er wordt vooraf met de muzikaal leider overlegd waaraan de groep het beste kan werken. Tijdens de workshops kijken de andere groepen mee zodat iedere groep ook leert van elkaar.

– In het tweede deel van de dag krijgt iedere groep podiumtijd om nog een aantal nummers uit hun eigen repertoire ten gehore te brengen. Naast het leerzame aspect onderdeel krijgt iedere groep dus ook nog de tijd om een mini-concertje te geven. Blendin’5 zal zelf de dag afsluiten met het zingen van een klein deel uit hun eigen repertoire.

Blendin’5 zorgt voor een geschikte locatie om de workshopdag te geven. De locatie hiervan varieert in verband met beschikbaarheid. Het is ook mogelijk voor een koor of groep om een privéworkshopdag af te nemen, dan kan dat plaatsvinden in de gebruikelijke repetitieruimte van de groep zelf.

Voor tarieven of andere vragen kunt u ons altijd mailen of bellen: www.blendin5.nl/contact